The shallow people don't see others wishes

Pluggar ute i solen. Ibland är det bra att ha en laptop i sin ägo. Svenska modernismen är ingen höjdare idag. Inte heller ism överhuvudtaget. Jag läser, men inte det jag vill läsa. Det satte sig en fluga på boken jag bör läsa, vilket beytder att det var ett tag sedan jag bläddrade i den. Oh jag blir tokig på mig själv, jag är så önödig i mitt resonemang!

Nej nu ska jag ta mig i den förbaskat lilla krage jag har och fortsätta skriva.



You can have it all and wrap it in the world

Lyssnar på the kooks och filosoferar. Jag längtar varje dag tills skolan är slut och den har knappt satt igång. Det är absolut inte för att jag hatar skolan utan jag tycker om allt och alla väldigt mycket, men jag vill så gärna åka härifrån. Utforska världen och upptäcka sådant man inte trodde fanns. Vilken kliché va? Men det är det jag drömmer om.

Jag ska ge mig ut i världen en dag. Det bestämde jag för länge sedan. Helst reser jag jorden runt men en sådan resa behöver ju finansiering så det tåls att drömma om ett tag till. Den största anledningen till att jag vill ut och resa är nog för att jag är rädd att känna ånger när jag är gammal. Jag skulle hata att tänka tillbaka på mitt liv och ångra beslut eller önska att jag hade gjort en viss sak medan jag var ung.

Jag längtar och längtar.. Dagarna blir bara längre och the kooks har tagit mitt hjärta, såsom phoenix och Lvd före dem.



Jardin des Tuileries

Första dagen i skolan och jag känner mig redan utbränd. Ska ha läst ut en bok till imorgon och ska lämna in en engelska uppgift till imorgon. Engelskan är avklarad och boken är jag halv klar med. Stress stress!!! Och nu snart ska jag åka till skolan igen för att ha min sista lektion, spanska. Som slutar 21.15 och därmed är jag inte hemma förrän 22.30. Yay..

Ska tjura ett tag till nu inann jag åker.



London med grabbarna

Denna vecka har jag från tisdag till fredag varit i London town med Lina Lollo och Lejla. Vi åkte dit p.g.a vårt projekt krävde det (vad projektet handlar om skriver jag om någon annan dag...). Hela resan hade vi dock inte projekt anda. Vi behövde bara spilla en dag åt arbete, som inte ens kändes som arbete för att det var så kul och intressant. Men restrerande dagarna hängde vi på stan och turistade. Vi besökte London Eye, Tower bridge, London bridge(?), Fotbollsklubben Chelsey, Parker och Oxford street. Väldigt bra resa trots att vårt vandrarhem var det skabbigaste hus jag någonsin satt min fot i. Jag är ingen kräsen människa och det är inte mycket som får mig äcklad, men jag lovar er, första natten sov jag knappt någonting utan jag höll ögonen öppna för att speja på kackerlackor. Trots skit under naglarna har allting gått bra :) Vi har ätit gott och mött otroliga människor. Britter är verkligen trevliga! När vi satt på bussen hem sa jag "Jag vill inte åka hem, jag är hemma" och det stämmer verkligen.. London, jag kommer tillbaka snart.






Darling hold your thounge

Den gångna veckan kretsade kring Charlottas födelsedag! Det var den roligaste veckan som sommarlovet har erbjudit tror jag. Ett överasknings parkhäng och en utgång till hugos. Puss gumman.

'
fler bilder finns på scamwords....
KÄRLEK.



nedräkning till londonnnnn. längtar!

helt slut. har städat ur boden, det finns saker där från den förr förra ägaren till vårt hus. Alltså saker som är över 100 år gamla så det är ganska unket och äckligt. Nån som minns det där spindelboet som var med i en harry potter film? Där spindlarna var skit stora? Jag kan bara säga att spindlarna i våran bod spelar i samma liga. orkar inte ens läsa igenom vad jag har skrivit, armarna värker.

Jag vill göra något kul i veckan!?!?? Lottas födelsedag är ju på fredag så på lördag måste vi hitta på nåt speciellt!!! Puss