I found a fox caught by dogs

Nu ska jag gå upp och läsa Ett eget rum av Virginia Woolf. Efter det ska jag läsa vidare på något annat  antar jag. Det är mina vanliga natt rutiner...

Imorgon vill jag ses med Charles och Sepp. Men jag kan inte ta mig till dem och de kan inte ta sig till mig? Vi får vänta och se hur vi löser det här I-landsproblemet! Nog om det, nu tänker jag bjuder jag på dagens händelse: Blankt. Absolut ingenting har hänt idag. Inget roligt alls har inträffat, om man inte räknar med att jag spelade the sims 3 ett litet tag. Men jag tycker inte det räknas. Det är så att jag har varit hemma hos min bror hela dagen, städat, diskat, plockat upp saker, medan han var på jobbet dessutom!

Innan han flyttade in bodde det en kines där. Denna man var en väldig slusk, han hade det rätt ofräscht hemma hos sig. Men vad kan man förvänta sig av en man i 40års åldern som bor i en 2:a? Jag har skrubbat överallt, och överallt ramlar kines hår fram. Jag som tycker att hår i maten är äckligt!! Det var till och med hår i kylen.. Jag menar, vad gör snubben med huvudet i kylen!? Jag skulle vilja ta ett snack med den herren. För att komma till saken vill jag bara påstå att jag måste vara tidernas lilla syster, för creds ska jag tamefan ha för allt slit. :P



Det finns dom som flyger fria i sin bur

Jag måste bara få påpeka; Tjuvlyssnat.se måste vara den roligaste bloggen som existerar! Om ni har något roligare, länka!

Alltid när jag känner mig uttråkad och bara glor omkring på olika sidor på internet, är det tjuvlyssnat som får mig stanna kvar längst. Jag läser ända tills jag märker att jag redan har läst de ovanstående. Då byter jag.



you already had me forever

Jag och Lejla satt och väntade på bussen. En söt flicka går över gatan och jag hör Lejla brista ut i sitt klagovrål...

Lejla- Alltså jag hatar folk som tror att de är coola bara för att de röker!!!
Jag ser lite förvirrad ut då jag inte förstår kommentaren när jag sedan kopplar säger jag- Lejla, det där är en klubba...
Lejla- Det där hände aldrig. Bort.


Från och med den dagen har hon hetat Seppe. (CP för er som inte förstår..)



river runs deep and the flame devours it

Min brors lägenhet var sjukt fin. Jag är så jävla avundssjuk. Precis en sån som jag önskar mig; inte för flott och inte för skabbigt. Jag är jätte glad för hans skull, att han fick tag i en sån fin! :)



her hands are all twisted, she's pointing at me

Jag tycker min blogg ser ganska tråkig ut just nu. Anledningen är att min kamera är på lagning och den header jag har föreställt mig inte går att göra förrän kameran är tillbaka. Vilket kommer  ta någon vecka eller så. Tills dess får jag lägga blogg pysslet åt sidan. Jag som hatar ouppklarade projekt men vad har jag egentligen för val?

Nu ska jag ringa min körskola och fråga om det finns en ledig körtid imorgon. Jag vill ju sätta igång nu!! Och har de inte tid så ska jag höra med dem om fredag. Jag måste få en i veckan åtminstone. Jag hoppas verkligen att allt går vägen och att jag hinner ta körkortet nu på sommarlovet. Det känns som att jag håller tummarna så hårt att blodet slutat flöda.



it takes a fool to remain sane

Nu har jag suttit här och fixat med dittan och dattan i flera timmar. Och ändå blir jag inte nöjd med bloggdesignen. Det är ju fortfarande en hel del kvar att pyssla med men det kan jag säkert få tid för imorgon.

Min bror flyttar hemifrån imorgon, på tal om morgondagen. Till hamnen. Än har jag inte sett lägenheten men jag ska dit och hjälpa till att städa och sådant på morgonen. Han behöver nog all hjälp han kan få eftersom han aldrig städat ordentligt i hela sitt liv. Lilla stora brodern.



Välkommen till min nya blogg!