Sommaren hittills, nästan.

Min kamera sladd har varit spårlöst försvunnen i månader nu och medans jag hade kameran på lagning i en månad så hittade jag den, snacka om typiskt. Så idag laddar jag upp endel av bilderna som fanns! Det är bilder från maj till veckan som varit.






Min sommar (minus Juli då jag var utan kamera..)



I gave Coffz my evil eye and Charles sang..

Hahaha. Lotta, Coffz och jag går på en parkering och som vanligt säger Coffz en dryg kommentar... Jag ger evil eye och som om Charlotta läst mina tankar börjar hon sjunga på den musiken som visas i scrubs avsnittet nedan. Klockrent!




We need each other like a John needs a Yoko


Haha supah kawaii. She is such a cutie and Rupert Grint is a gentleman. <3
Such a laugh!



take me higher, higher

Har inte uppdaterat på väldigt länge! Beror på att jag lever livet? Jag har inte känt av behovet att starta datorn. Istället har jag umgåtts med Lotta, Jullz, Fia, Coffi och folk!

Vi tjejer har planerat vårat liv efter studenten.. Jag skulle inte ha något emot att tiden gick snabbare fram. Alla vi vill nämligen flytta till London, hur komiskt är inte det? Det är ju något jag har haft i tankarna sen jag vet inte när. Jag är så glad som har hittat människor som delar min dröm! Speciellt är jag glad över att Charles vill åka! :D eller åtminstone överväger det, haha. Det skulle vara helt underbart om vi skulle göra det i verkligheten istället för att prata om det.

Nu snart ska jag till Julia där det ska hända saker. Taket ska flyga högt. Nej vars. Men trevligt ska vi ha det.



Fill the glass to the brim and it will spill out

There is a fine line between being weird and  a distinctive character. You are definitely over the line of weirdness.


Jag kokar potatis och steker quorn :) sedan ska jag åka till sjuka lotta med soppa, körsbär och Twilight. Vem blir inte frisk av lite Robert Pattinson?
På tal om film. Det blev ingen bio igår. Läs kommentarerna, jag önskar att jag sett Julias innan jag kom hemifrån xD hahaha. Så fail av oss. Men vi fick ju biljetter till premiären på onsdag istället!



X marks the spot where the dig begins

Idag har jag varit med Charles! Jag mötte henne på stan där jag även träffade Issa och Stina ett tag. Efter stan åkte vi hem till mig och gjorde lite allt möjligt. Försökte lära oss The Moonwalk och Robot dansen via Youtube men vi kom på att det krävs mer assistans än så för att lära oss de danserna..

I veckan har jag målat en Michael Jackson tavla :) Jag är faktiskt ganska nöjd med den med tanke på att jag målade fritt. Någon gång lägger jag kanske upp den på bloggen. Behöver bara modet och en kamera innan. Min jäkla kamera är ju fortfarande på lagning! Två till tre veckor sa dem! Men nu har det gått en månad snart. Dåligt.

Imorgon ska jag och Charlotta på bio! Vi ska se Harry Potter & Halvblods prinsen. Jag är så peppad! Jag har läst alla bäckerna och vet att böckerna är mycket bättre men filmerna är ju grymma de också.
Och som jag sagt en annan gång; Ron är snyggast på Hogwarts.




I was'nt prepared for you

Om jag flyger till japan kostar det mig 9 323 kronor. Bara flygresan och själva resan tar 20 timmar. Ja, jag har gratis boende men ändå! Där går fickpengarna.. Borde jag åka? Jag vill verkligen, just nu. Men frågan är hur mycket jag vill det när alla framtids pengar går åt! Hujeda mig. Kanske att jag luffar dit, åker båt, lastbil, följer med en rockstjärna på ett privat jet. Men 10 000 vetifan. Naj jag tror att London får räcka för mig just nu.



Åh Stockholm. Idag är jag stolt

Idag är jag riktigt stolt över mitt land.




Gackt-san is such a twat

Den här videon har en japansk kändis medverkat i. Det är en reklamvideo för en skönhetsklinik, Gackt, den kända sångaren som är "sååå snygg", menar i videon att man måste vara perfekt på utsidan annars duger man inte? öhh. Bra jobbat kändis. Jag och Charlotta har kollat på den här massa gånger och garvar lika högt varje gång! Hahaha dem hittar en cellulit på den stackars tjejen så Gackt vill inte ha henne xD så stört! så japanskt!




Takako, have you seen this on television? xD its hilarious! Me and my friend Charlotta loves to watch it, it cracks our asses up! Japanese commercial i figure? <3



Låt mig berätta en sak om oss kassörskor

Jag sitter ju i kassan i en mataffär och genom det jobbet möter jag över hundra personer dagligen. Vissa av dem är jätte rara och trevliga medan andra kan vara så oförskämda att man tror att de skämtar. Jag har lärt mig hur jag ska handskas med de otrevliga nu, efter fyra år som kassörska.  Låt mig illustrera.

Igår jobbade jag och som vanligt var jag bubbligt glad och trevlig mot alla. Efter fem otrevliga kunder på rad tänkte jag att det säkert måste regna ute, men vad har de för rätt att ta ut det på mig? Mitt i mina tankar kommer det fram två unga flickor med varsin godis påse. Dessa unga damer måste ha varit i 14års åldern. De var översminkade och hade alldeles för korta kjolar. Jag hälsar, som man alltid gör mot kunderna, men får inget svar tillbaka. Jag säger "Hej" ytterligare än gång utan framgång. När jag höjer rösten och säger "HEJHEJ" så tittar den första flickan upp och tyst som en mus säger hon "Hej" tillbaka. "Duktig flicka" svarar jag och ger henne sina växelpengar tillbaks. Så var det den andra flickans tur. Måste jag berätta att jag sa "Hej" tre gånger utan svar till henne också? Men när hon tillslut svarade så var hon illröd i ansiktet och vågade inte titta mig i ögonen. Då sa jag "Såja, här har du lördags godiset". Och så tog flickorna sina påsar och gick iväg under tystnad. Jag kan bara säga att efter det hade jag världens flin i ansiktet.

En varning; Om ni är otrevliga mot en kassör eller kassörska, kommer vi utan tvekan ta betalt för påsen. Det är vårt "evil moment".



see here how everything, led up to this day, and its just like any other day, that’s ever been.

The sun goes up and the sun goes down.

Ikväll ska jag ses med Fia och folket, det känns som att det var länge sen! I have missed you girls. Som vanligt ska vi hänga hemma hos Fia. :))

Några andra tjejer, eller förlåt, grabbar jag saknar är Lina och Lollo! Vi sågs varje dag i skolan så det blir så tomt när de bara försvinner. Vi träffades förra veckan ett par gånger men det är en hel vecka sen nu!



Ben, Jerry where are you? Oh thats right, in my mouth

Sitter hemma hos mormor och äter Ben&Jerrys. Suktar omgivningen som inte verkar intressera sig så speciellt. Mormor och Leif är aldrig hemma under sommaren så varje sommar brukar jag få bo i deras lägenhet, vilket uppskattas otroligt mycket.

Idag har jag jobbat i 10 timmar. 10 timmar-600 minuter-36000 sekunder. Så jävla bortkastat.



What you say is way too complicated

Det blev inget sepp och charles häng idag! Istället har jag umgåtts med min pappa. Vi har vart nere på stan för att leta böcker på bokrean. Hittade dock inte vad vi sökte så vi gick till Stadsbiblioteket och hittade en massa annat roligt istället. Det slutade med att vi kom hem med fem böcker var!

Efter biblioteks visiten åkte vi till Dormys, eller rättare sagt pappa åkte dit och jag passade på att gå till Bolagret. Där köpte jag lite målar saker, block och akrylfärg.  Jag gav iväg alla målar saker jag ägde förrförra året då jag trodde att jag mist intresset för alltid. Men på senaste tiden har jag haft lite kli i fingrarna, sådär som man kan få när man är målar sugen. Så nu har jag köpt nya prylar! Det ända jag vill ha nu är ett stativ men det köpet får ske en annan dag.

Nu måste jag nog sätta igång att läsa :) Man har ju bara en månad på sig att läsa ut en bok så jag måste sätta fart på stört!



anata wa okashina saru

nan desu ka?