to die by your side is such a heavenly way to die



Älskar den här filmen! Speciellt scenen som man ser i början på trailern, då de är i hissen! Awesome rakt igenom :))



There goes the fear

Finns det något mer underbart än musik? Lyssnar på soundtracket till 500 days of summer i ett försök att bli sömnig. Lyckas jag? Nej, jag blir snarare pigg och "upp-och-hoppa" sugen. Min säng är dock för varm för att jag ska krypa fram ur täcket. Så här ligger jag kvar, medan jag lyssnar på the smiths.



it takes a fool to remain sane

Update: Leker med mina julklappar och äter kakor.

Pulka måste ske innan snön försvinner (och innan 29:e).
Jag fick nästan panik när jag såg att snön försvunnit från träden.



tbbt

Raj: I don't like bugs, okay? They freak me out.
Sheldon: Interesting. You're afraid of insects and women. Ladybugs must render you catatonic.
___

Sheldon: Leonard, you may be right. It appears that Penny secretly wants you in her life in a very intimate and carnal fashion.
Leonard: You really think so?
Sheldon: Of course not. Even in my sleep-deprived state, I've managed to pull off another one of my classic pranks. BAZINGA!
___

Sheldon: Oh Mario ... if only I could control everyone the way I control you ... HOP! YOU LITTLE PLUMBER! HOP! HOP! HOP!



bastard

jag är riktigt trött nu, klockan är mycket. sett tbbt och pluggat. plugg plugg plugg. religion, livets mening, tre sidor? sverige under andra världskriget? marcus aurelius nötskal? nej. Detta går inte bra. hur många ord var det? 300. Kommer inte lyckas. jag ger upp!


GIEFLINK!



the big bang theory



Så bäst!



För du hötte åt gamarna som jagade och följde mig

Varför blir jag så sur? Det är inte jag. Höst depp? Fy fan. Jag orkar inte med mitt humör. Det är mycket kaos inombords just nu. Jag drar mig själv isär. Förlåt. Jag ska vara glad imorgon, och alla andra dagar.

Tack C, Tack M.



Sen en tid tillbaka

Sen en tid tillbaka har jag varit trött, försökt att vara allt på samma gång. Så mycket man kan göra och borde och vill och mitt i allt så ska man räcka till. Sen en tid tillbaka har jag varit tom och försökt att hitta spår som leder rätt. Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan och mitt i allt så ska man vara sann. Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler och samlat damm på min gitarr. För allting jag skriver blir ändå för kort och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort.




A fairytale of New York









Denna vackra video har Coffi gjort! Jag skrattade så jag tjöt! Jag ser ut som en ond nisse, Lotta som en söt "normal" nisse och Coffi som en inbillar nisse! Kunde tyvärr inte lägga in hela videon, så här kommer några bilder istället :D